Webdesign

Oppdag webdesign som forener stil med funksjon, designet for å fremheve bedriften din og tiltrekke oppmerksomhet.

Trenger du ny nettside?

Å lage ny nettside kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt for deg. Enten du starter med blanke ark, eller ønsker å oppdatere ditt nåværende nettsted, er vårt mål å sørge for at nettstedet ditt representerer deg eller virksomheten på en god måte.

For å kunne hjelpe deg må vi først vite hva du trenger. Ønsker du flere kunder? En blogg for å dele historien din? En læringsplattform for å selge video- eller nettkurs? Ny nettbutikk? Uansett hva det er, samarbeider vi gjerne med deg for å finne den beste måten å fremheve tilstedeværelsen din på internett.

OPPDAG

Våre tjenester innen webdesign

Web Design Templates

Vi spesialiserer oss på å skape skreddersydde WordPress-nettsted, verdens ledende nettstedplattform, kjent for sin brukervennlighet og fleksibilitet.

Enten du vil starte en blogg, nettbutikk eller en mer spesialisert plattform som et læringssted eller sosialt fellesskap, har vi ekspertisen til å hjelpe deg.

Web Design Templates
centoba designing responsive websites bluetune lq

HVORFOR

Et flott nettsted er viktig

centoba designing responsive websites bluetune lq

Nettstedet ditt er gjerne det første stedet folk går til for å lære om deg eller bedriften din. Et pent nettsted gir et sterkt førsteinntrykk og bygger tillit hos de besøkende.

Et godt designet nettsted gjør det også enkelt for besøkende å finne det de trenger, enten det er informasjon om tjenestene dine, siste nytt eller informasjon om produktene i butikken din.

I tillegg, med stadig flere som surfer på telefonene sine, er det viktig at nettstedet fungerer godt på alle enheter, slik at alle kan besøke deg når som helst.

Nettstedene vi bygger fungerer på alle type enheter og gir en god sømløs brukeropplevelse.

Flexible Pricing

PRISVENNLIG

Fleksible priser skreddersydd budsjett

Flexible Pricing

Vi forstår at hvert prosjekt har sine egne utfordringer og budsjettkrav. Derfor tilbyr vi priser som kan tilpasses, slik at du betaler bare for det du virkelig trenger.

Du kan stole på at prisene våre er transparente – uten noen skjulte kostnader. Vi prioriterer klarhet og rettferdighet i hvert tilbud, og vi kan i mange tilfeller justere prisene for å møte dine økonomiske forutsetninger.

SKREDDERSYDDE

Konkurransedyktige priser

Kostnaden for å lage nettstedet ditt kan variere basert på flere faktorer. Her er litt om hvordan vi tilnærmer oss prissettingen.

Custom Artwork

Spesialtilpasset

Egendefinert design tilpasses nøyaktig dine spesifikasjoner og merkevareidentitet, men krever en større investering.

Ferdige maler

Ved å bruke en ferdig mal får du et nettsted av høy kvalitet, uten investeringen som kreves for et spesialtilpasset design.

Skalerbare funksjoner

Reduser kostnader ved å starte enkelt, så kan du legge til mer avanserte funksjoner når budsjettet tillater det.

Grafisk arbeid

Grafikk kan løfte et nettsted, men øker også kostnadene. Prioriter derfor funksjonalitet og nødvendige elementer først.

Custom Artwork

EKSEMPEL

PRISER

Nedenfor finner du eksempelpriser som gir deg en ide om hva du kan forvente for ulike typer nettstedsprosjekter.

BLOGG

"Klar til publisering"
kr 3950 Starter fra
  • Tilpasset forside
  • Profesjonelt tema
  • Kontaktside
  • Generell opplæring
  • Innholdsproduksjon
  • Grafisk arbeid

BEDRIFT

"Synlig på nett"
kr 4950 Starter fra
  • Tilpasset forside
  • Profesjonelt tema
  • 2 tilpassede sider
  • Generell opplæring
  • Innholdsproduksjon
  • Grafisk arbeid

BUTIKK

"Rask oppstart"
kr 7950 Starter fra
  • Tilpasset forside
  • Profesjonelt tema
  • 1 tilpasset side
  • 3 produktregistreringer
  • Generell opplæring
  • Grafisk arbeid

VÅR

PROSESS

Et nytt nettsted lages systematisk og ved hjelp av noen enkle trinn.

One

KONSULTASJON

La oss ta en prat og diskutere ideer, mål og krav til nettstedet. Denne samtalen hjelper oss å forstå hvordan vi kan tilpasse våre tjenester for å oppnå ønskede resultater.

Two

FORSLAG

Basert på konsultasjonen utarbeider vi et forslag som beskriver prosjektets omfang, tidsplan og kostnad. Når vi er enige, skriver vi en kontrakt og starter på prosjektet.

Three

DESIGN

Vi lager en skisse basert på dine spesifikasjoner. Din tilbakemelding på denne, sørger for at designet blir i tråd med dine ønsker før vi går videre.

Four

UTVIKLING

Når designet er godkjent, starter vi den tekniske utviklingen. Vi koder nettstedet og integrerer funksjoner basert på prosjektets spesifikasjoner.

Five

REVISJONER

Vi tester nettstedet nøye for å sikre at det fungerer på alle enheter. Oppdager vi feil, blir de rettet, og vi gjør nødvendige endringer basert på dine tilbakemeldinger.

Six

LANSERING

Når alt er polert og godkjent, settes nettstedet ditt i drift. Du får generell opplæring i hvordan ting fungerer, slik du føler deg trygg på hvordan bruke det.